Blog

Mijn toekomst

Het nieuwe jaar is net begonnen en we kunnen met zijn alle terugblikken op een bewogen jaar. 2020 was voor velen een jaar van tegenslagen, eenzaamheid, angst en onrust domineerde het jaar. Gelukkig is dat voorbij, en kunnen we vooruitkijken naar een jaar die hopelijk beter wordt. Ik begin het jaar niet met goede doelen, maar wel met het bedenken, of beter gezegd fantaseren, over wat voor leven ik wil hebben in de toekomst. Ik heb dit op papier gezet en zal het in deze blog met jullie delen, wellicht raak je erdoor geïnspireerd.

Wegdromen in het bos

Ik droom ervan om later een huisje in de bossen te hebben, en niet als vast woonadres maar als extra. Een soort van vakantiehuisje, in eigen land. Wakker worden in de natuur met een vers bakje koffie. Natuurlijk moet er een openhaard aanwezig zijn, met een luxe vloerkleed en een prachtige chesterfield bank. In plaats van een tv kijk ik dan naar een muur, waar via een beamer de gezelligste films op te zien zijn. In het bos heb je natuurlijk genoeg ruimte voor prachtige tuin, dus een hottub kopen kan je zeker weten als vereiste zien. Met natuurlijk naast de hottub, een prachtige vuurschaal van OFYR. De vuurschalen van OFYR zijn niet alleen prachtig vormgegeven, maar ook erg functioneel. Het is namelijk een vuurschaal en barbecue in één. Gelukkig heb ik over een aantal jaar een knappe man aan mijn zijde die de barbeque kan beheren, want mijn talent ligt helaas niet bij barbecuen.

Eigen baas

Carrière wise ben ik over een aantal jaar, laten we zeggen zo’n 5 jaar, trots eigenaar van mijn eigen onderneming. In wat voor branche die onderneming opereert staat nog niet vast, maar dat ik niet voor een baas wil werken wel. Ik wordt wakker op tijden die voor mij werken, en in de middag pauze ga ik naar de sportschool. Verantwoording afleggen doe ik aan mijn business partner, ookwel beste vriendin of partner. Dat moet ik nog even zien. 

Gezelschap

En dan het allerbelangrijkste onderwerp van mijn toekomst, de mensen en dieren om mij heen. In de toekomst heb ik alleen nog maar mensen om mij heen die me motiveren om het beste van mijn leven te maken, mensen die mij energie geven en er altijd voor me zijn. Ruzies zijn schaars en worden snel uitgepraat. En mocht dat niet het geval zijn, dan kan in ieder geval terugvallen op alle dieren om mij heen. Minimaal 2 honden, een geitje, 2 schapen en wat knaagdieren. 

Goed, waarschijnlijk zal dit ‘plan’ er volgend jaar al een stuk anders uitzien, ik houdt het dan ook niet aan als leidraad. Maar goed, wat is het soms lekker om even te fantaseren over je toekomst. En wellicht luistert er iemand daarboven mee, die me wensen in vervulling kan laten gaan.

Geef een antwoord