Blog

Een tafellamp op batterijen kopen!

Ben je toe aan sfeerverlichting in je huis? Dan zit er maar één ding op: een tafellamp op batterijen kopen! Ik hoor je nu denken dat dat wel een gedoe is. Je weet wel, dan gaan die batterijen leeg en dan heb je die niet meer op voorraad, dan vergeet je ze te kopen en dan zit je dus met een lamp die geen licht geeft. Maar als je bij BesLed een tafellamp op batterijen kopen! gaat, dan heb je dat probleem niet. De batterij zit ingebouwd en is oplaadbaar via USB. Je kunt een tafellamp op batterijen kopen! in allerlei verschillende modellen en maten. Zo kun je voor iedere donkere hoek in je kamer een tafellamp op batterijen kopen!

Een tafellamp op batterijen kopen! is een goed idee

Je kunt hier verschillende kleuren licht mee maken, van gewoon wit licht tot alle kleuren van de regenboog. Hierdoor is een LED-tafellamp ook erg leuk voor op de kinderkamer of als nachtlampje op je nachtkastje. Deze tafellamp is ook mooi als deze niet aan staat, je kunt 'm dan zien als kunstobject. Staat de lamp echter aan, dan weet je niet wat je ziet. Je kunt de kleur aanpassen aan de sfeer die je wilt creëeren. Geef je een feestje? Zet dan iedere lamp op een andere kleur. Gewoon, voor de gezelligheid!

Je lamp opladen via USB is hartstikke handig

Je kunt de lamp zelfs aan de oplader laten als je dat zou willen. Maar dat is dus niet nodig. Doordat de lampen draagbaar en niet zwaar zijn, kun je ze overal neerzetten waar je wilt. Moeten ze opgeladen worden? Dan verplaats je ze tijdelijk even naar in de buurt van een stopcontact. Je laadt de lamp gemakkelijk en snel op en dan kun je er weer een hele tijd van genieten. LED is sowieso al energiezuinig en dat ga je nu ook zeker merken. 

Tafellampen zijn toch vreselijk ouderwets?

Dan heb je dus nog niet op de site gekeken. Je weet niet wat je ziet. Of je nu een romantisch, landelijk, modern of industrieel interieur hebt, tafellampen kunnen altijd. Zeker in deze mooie uitvoeringen. Oké, je kunt er voor kiezen om alleen het witte licht te gebruiken in de huiskamer. Maar wie weet wat gekleurd licht doet voor de sfeer? Probeer het gewoon eens. Deze tafellampen bestel je gemakkelijk en snel online. Je hebt ze al met een paar dagen in huis en dan kan je beginnen met experimenteren met kleur. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

Geef een reactie