Blog

Actief het nieuwe jaar in

Het nieuwe jaar staat alweer bijna voor de deur, wat betekent dat het weer tijd is voor goede voornemens. En na een jaar zo zwaar als deze heb je hier waarschijnlijk een hoop over geleerd. Ben je drie keer wat kilo’s afgevallen en daarna weer aangekomen, heb je vijf nieuwe hobbies opgepakt om vervolgens weer op te geven. Maar misschien ben je eindelijk wel je droom achterna gegaan van een nieuw huis, een baby, een huisdier, of je eigen bedrijf opstarten. We hebben allemaal veel meegemaakt, en als er iets is waar we het allemaal eens over kunnen zijn in de terugblik op dit jaar is dat we heel graag willen dat volgend jaar beter wordt. 

Goede voornemens?

Omdat er helaas nog weinig zicht is op het verbeteren van de situatie waarin we verkeren, is het enige wat je volgend jaar actief kunt verbeteren jezelf. Een nieuwe jij, en dit keer echt. Niet door af te vallen, een nieuw kapsel te nemen of een nieuwe garderobe, maar door het meeste uit het leven te halen. En dat doe je zo. 

De wereld in op de fiets

Niets is zo heerlijk als buiten zijn, dat heeft dit jaar van binnen zitten ons allemaal wel geleerd. Of je nu reuze sportief bent, een wandelaar bent of juist niet, fietsen doet iedereen. En beginnen met fietsen is daarom het goede voornemen wat wij iedereen aanraden dit jaar. Je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Je hoeft niet meteen een topsporter te worden: een wielrennen, een motorcrosser, nee, je hebt bijvoorbeeld al heel veel aan een simpele transportfiets dames!

Wat is een transportfiets?

De naam zegt het eigenlijk al: een transportfiets is een fiets die je gebruikt om je te transporteren. Simpelweg vervoer dus: geen sportelementen, geen elektrische motor. Gewoon een prachtige fiets zoals wij die in Nederland zo mooi geperfectioneerd hebben. Er zijn allerlei soorten en maten afhankelijk van hoe groot je bent, hoe snel je wil kunnen gaan, en zelfs wat je mooi vind. Daarnaast zijn er nog opties in of je bijvoorbeeld een dynamo hebt of batterijverlichting. Verdiep je wel goed in de verschillende mogelijkheden voor je een fiets aanschaft, want als je de juiste kiest heb je jouw fiets nog jarenlang aan je zijde. Met een mooie fiets kun je de wereld ontdekken, krijg je beweging én heb je een prachtige nieuwe hobby. Dat is het beste voornemen wat er is.

Geef een antwoord