Blog

Kan ik medicinale cannabis kopen?

Als je bijvoorbeeld een spierziekte hebt, dan kan het voorkomen dat je veel pijn ervaart. Deze pijn kan dagen lang aanhouden, waardoor je bijna niets kunt doen. De medicijnen die worden voorgeschreven werken niet goed, waardoor je liever heel de dag op bed ligt. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om te kijken hoe jij je dagen door kunt komen met de spierziekte. Dit kun je doen door middel van medicinale cannabis. Met de medicinale cannabis kun je de dag doorbrengen zonder enige pijn. Zo kun je optimaal genieten van geen pijn door de dagen heen. 

Waarom medicinale wiet en geen normale thc wiet?

Vaak wordt je van de medicinale- cannabis niet high. Dit komt omdat het vooral werkt op de pijnen die je ervaart in het lichaam. Daarom is medicinale – cannabis beter om te gebruiken dan de bekende THC wiet. Medicinale wiet kun je verkrijgen bij de dokter. Wel is het belangrijk om dit aan te geven bij de dokter. Dokters schrijft de medicinale- cannabis namelijk niet snel voor. Medicinale wiet kun je dus vergoed krijgen door de dokter. Wel dien je het eerst van je eigen risico te betalen. 

Ik wil wel high worden, maar wil niet roken

Als jij je longen schoon wilt houden, maar wel high wilt worden, dan kan je er voor kiezen om THC olie te kopen. THC olie helpt bij het high worden, en zorgt ervoor dat je de longen schoonhoudt. Als je THC olie wilt gebruiken, is het wel belangrijk om te weten hoe je dit moet consumeren. Het is belangrijk om bij drie druppels te beginnen. Deze druppels kun je onder de tong leggen. Dit kun je makkelijk aanbrengen door middel van de pipet die bij het flesje zit. Als je na een uur weinig of niets merkt, dan kun je meer olie toedienen. Zorg er wel voor dat je niet te veel druppels gebruikt!

Waar kan je THC olie halen?

THC olie kun je via het internet vinden, maar je hebt ook de mogelijkheid om de olie via een coffeeshop te kopen. In de coffeeshop kun je THC wiet kopen die je kunt consumeren. Als je nog niet veel ervaring hebt met de THC olie, dan is het altijd belangrijk om je te laten informeren over het product. Je kunt THC olie ook vinden bij de sjamaan. Deze vind je vaak in grote steden.

Geef een reactie