Blog

Kinderen genieten van het runnen van de Schleich boerderij

Als je nou een perfect cadeau voor kinderen zoekt voor de feestdagen, dan zou je eens op animal-toys.nl moeten kijken. Daar vind je Schleich Farm World, een bonte verzameling van vooral boerderijdieren.  Kinderen die de dieren al thuis hebben, kunnen zich er uren en uren mee vermaken. De producten van Schleich en zeker de Schleich boerderij zijn het ultieme bewijs dat  heerlijk spelen ook kan zonder computer of smartphone.

En zo blijkt dat kinderen nog gewoon prima kunnen spelen en zichzelf uitstekend kunnen vermaken

Er wordt gezegd dat het tegenwoordig moeilijk is om kinderen bezig te houden.  Dan kennen mensen die dat zeggen de Schleich boerderij kennelijk niet. Met de boerderijdieren runnen kinderen zelf een boerenbedrijf en verzorgen ze de zeer zacht aanvoelende dieren. Dat doen ze zo intens, dat ze vaak de wereld om zich heen totaal vergeten. Prachtig om te zien en het bewijs dat kinderen nog steeds prima kunnen spelen en zichzelf eveneens prima kunnen vermaken. Spelen met de Schleich boerderij is goed voor de zintuigen van de kinderen die zo bovendien ongemerkt de creativiteit vergroten. Het is prachtig om te zien hoe heerlijk de kinderen spelen en hoe goed ze voor de dieren zorgen.

Schleich heeft op het gebied van veiligheid een naam hoog te houden

Schleich heeft een naam hoog te houden. Dat geldt zeker voor de veiligheid van het speelgoed. Kies je voor de Schleich boerderij, dan kies je voor zekerheid. Alle dieren en alle andere onderdelen zijn stuk voor stuk gecontroleerd. Ze moeten voldoen aan de strengste Duitse en internationale eisen die gelden voor veiligheid. Dat betekent dat jij als ouder geen zorgen hoeft te hebben over de veiligheid van het speelgoed. Je kunt de kinderen dus gewoon hun gang laten gaan waardoor je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken als je kinderen de dag van hun leven hebben.

Ook de andere Schleich thema’s gelden als regelrechte aanraders

Op de Schleich boerderij tref je zo goed als alle boerderijdieren aan. Ook de hond en kat ontbreken niet net als onmisbare werktuigen de het runnen van de boerderij mogelijk maken. De kinderen verzorgen de dieren en zorgen dat de boerderij gewoon prima draait. Dat doen ze op geheel eigen wijze en juist dat versterkt de creativiteit. Overigens biedt Schleich meer dan alleen boerderijdieren. Je kunt al even veilige producten komen in de thema’s Wild Life, Dinaosaurs, Horse Club en De Smurfen. Ook dit speelgoed kunnen we echt iedereen aanraden. 

Geef een reactie