Blog

Wat wél nog kan in coronatijd

Ben jij het ook zo zat om constant te moeten horen wat er niet meer mag vanwege Corona? Daar gaan we het vandaag dan ook precies niet over hebben. Ondanks alle maatregelen zijn er namelijk nog genoeg dingen die we wél zouden kunnen ondernemen. Laten we ons dan ook, met een beetje positiviteit, eens focussen op al wat wél nog mogelijk is!

Bordspelletjes

De ‘lockdown’ is de ideale gelegenheid om je spelletjes er weer eens bij te pakken. En dan vooral de bordspellen die je vaak met 4 personen moet spelen. Niet dat gedoe dat je eigenlijk met en te grote groep bent om een spelletje te doen. Gewoon een ander koppeltje uitnodigen en je bent met een perfect aantal voor een oud Hollands avondje bordspelletjes spelen. Je zou er zelfs een heuse competitie van kunnen maken. Wie gaat ervandoor met de hoofdprijs?!

Samen eten

Het is gelukkig nog steeds mogelijk om samen te eten. Nodig je beste vriend of vriendin uit, je ouders, je oom en tante, wie je maar wilt. En kook er een avondje op los. Dit is het uitgelezen moment om je kook skills nieuw leven in te blazen. Of als je daar niet voor in de stemming bent: Laat iedereen lekker zelf koken. Gourmetstel, pizzarette of kaasfondue op tafel en gaan. Hoef je alleen maar zelf even de boodschappen te doen. Of je laat ze bezorgen, dan ben je helemaal snel klaar!

De natuur in

Natuur is er altijd. Het trekt zich niets aan van een virus dat de hele wereld in zijn greep lijkt te houden. De bomen in het bos blijven gewoon staan waar ze al jaren staan en ook het zand op het strand ligt er nog steeds. Bovendien is het na alle tijd die je thuis doorbrengt vanwege het thuis werken juist heerlijk om er eens even uit te gaan en een flinke wandeling te maken. Dus hup de natuur in! Het is nog goed voor je gezondheid ook.

Last minutes

Als je er dan echt even tussenuit wil zijn er ook nog mogelijkheden zat. Okee, je kunt dan misschien niet zo heel makkelijk naar het buitenland, maar er zijn genoeg manieren om te genieten van een last minute vakantie in Nederland!! Typ maar eens in op Google: last minute vakantie nederland. Geloof me, de last minutes vliegen je om de oren! En ook Nederland heeft hele mooie plekken die jij vast nog lang niet allemaal hebt ontdekt! Geloof me, het zal je nog verbazen hoe mooi Nederland kan zijn!

Geef een reactie