Blog

3 producten waar jij veel fun van zult beleven!

Leuk dat je deze nieuwe blog leest op weeklyfun.nl! Tijd voor wat nieuwe fun, deze keer zetten we 3 producten op een rijtje waar jij veel fun van zult beleven! Het gaat hier op producten die altijd van pas komen en waarmee jij gegarandeerd de show steelt! Benieuwd welke producten dat zijn? Lees dan snel deze blog.

Kekke Loungeset

Dit product is misschien een beetje off-season op het moment, maar na regen komt zonneschijn en als we een paar maandjes wachten wordt het vanzelf weer lente en zomer. En als de zon weer schijnt dan is een tof loungeset voor in je tuin of voor op je balkon echt een must-have! Met een Loungeset van bijvoorbeeld Tuinmeubelland maak jij een onuitwisbare indruk op je vrienden! Als er een BBQ of tuinparty gepland staat ben jij sowieso de host! Je zult merken dat je vrienden graag langs komen om op jouw Loungeset te chillen. En ook zelf beleef je hier veel lol aan. Stel je voor: warm zonnetje, luie weekend ochtend, kopje koffie, verse croissantje, krantje erbij… Ja, dat wil jij! Met je eigen Loungeset waan jij je permanent op vakantie, elk strand verbleekt bij jouw hippe tuin. Dus schaf een Loungeset aan en ga voor ultieme fun!

Home-cinema

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan hebben we de ultieme tip voor je. Maak je eigen home-cinema! Pak groots uit en ga voor het totale plaatje: dik scherm, allround soundsystem, comfortabele loungebanken en een goedgevulde minibar. Popcorn, chocolade, ijskoud bier, Lets go! Sluit een abonnement aan op je favoriete filmstreamdienst en nodig je vrienden uit voor een onvergetelijke ervaring. Helemaal in tijden van corona, waar de reguliere bioscopen gesloten zijn, is dit een ontzettend leuk initiatief. Wel met 1.5 meter afstand natuurlijk. Maar ook als je een avondje in je eentje doorbrengt is een home-cinema ontzettend fijn. Geloof ons, jij zit echt helemaal in de film. Lekker genieten!

Kookeiland

Ben jij culinair aangelegd, en hou jij van experimenteren in de keuken? Realiseer dan een kookeiland en kook de sterren van de hemel! Met een kookeiland heb je veel ruimte om al je ingrediënten te snijden, marineren en een ontzettend lekkere maaltijd voor te bereiden. Nodig je vrienden uit, serveer een lekker wijntje en ga helemaal los in je keuken. Experimenteer en zoek nieuwe gerechten, ga eens aan de slag met ingrediënten die je normaal niet zo snel zou kiezen. Met je kookeiland maak jij zeker indruk op je gasten. De nieuwe Jamie Oliver, dat ben jij!

 

 

Geef een reactie