Blog

3 Kledingitems die altijd van pas komen

Hoe ziet jouw garderobe eruit? Heb jij voor elke gelegenheid een outfit, of draag je vaak dezelfde items? Past alles bij elkaar of ga je juist voor de gewaagde combinaties? En wissel je vaak van stijl, of draag je al jaren hetzelfde? Misschien is het wel hét moment om je garderobe eens kritisch onder ogen te nemen: word je nog wel blij van wat er in jouw kast hangt? Zo niet, breng het naar de kringloop en schaf een nieuwe garderobe aan! In deze blog zetten we een paar items op een rijtje waarmee je een goed begin maakt aan een nieuwe garderobe!

Sneakers

Sneakers, wij zijn er dol op! Sneakers zien er niet alleen fashionable uit maar lopen ook nog eens heerlijk! Zelfs na een lange dag voelen je voeten nog comfortabel aan. En het mooie van sneakers is dat ze met elke outfit gecombineerd kunnen worden. Of je nu voor netjes of meer casual gaat, een sneaker kan altijd. Goede sneakers kunnen een nette outfit bijvoorbeeld een speelse touch geven en daarmee kom je minder snel overdressed over. En bij een casual outfit kan een sneaker ook prima. Een goed paar sneakers is daarom een item dat altijd van pas komt. Inspiratie nodig? Kijk eens naar het merk Veja of naar Veja heren sneakers. Mooi en duurzaam!

Goede jas

Een goede jas is heel bepalend voor jouw outfit. Draag je bijvoorbeeld een lange, wollen winterjas? Dan straal je daarmee een hele andere stijl uit dan als je een sportief snowboardjack draagt. In Nederland dragen we bijna elke dag een jas, in de winter natuurlijk sowieso, maar wat dacht je van een regendag in de herfst of op een zomeravond waar het toch wel afkoelt? Een jas is daarom een superbelangrijk item dat je heel veel zult dragen. Kies voor kwaliteit en klasse en geniet elke keer dat je je jas draagt!

Klassiek item

Een klassiek item? Wat bedoelen ze daar mee? We horen je het al denken. Een klassiek item is een item dat altijd past, en wat je vaak nodig zult hebben. Klassieke items zijn écht essentieel in je garderobe. Voor mannen gaat het hier om een mooi pak en een set goede overhemden, voor dames gaat het om een nette outfit (jurk, mantelpakje, of verzorgde bloes en pantalon). Dit zijn de items die van pas komen voor zakelijke of feestelijke gelegenheden, en als je deze items eenmaal hebt zult je ze ook meer en meer dragen. Er is altijd wel een gelegenheid!

 

Geef een reactie