Blog

KFV sloten tegen inbraken en rellen

KFV sloten tegen inbraken en rellen

Zelf volg ik de Amerikaanse verkiezingen op de voet. Het is een fascinerend land dat naar mijn mening op de rand van de afgrond staat. De verkiezing in 2020 is wellicht wel de belangrijkste die wij in ons leven gaan meemaken. De culturen in het land zijn sterk verdeeld en tegelijkertijd heerst er een virus daar dat dreigt het hele land ongeveer 2 miljoen levens te kosten. De keuze voor de president van de aankomende 4 jaar is een cruciale keuze. De reden dat ik hierover begin is omdat ik het laatst met mijn buurman had over de gang van zaken in Washington. Voor de verkiezingsavond hebben daar veel winkels hun hele pand dichtgetimmerd in het geval dat er rellen ontstaan. Er heerst daar enorme angst dat de keuze voor de president lijdt tot onvrede en we weten ondertussen allemaal dat onvrede en verdeeldheid in de Verenigde Staten gezien wordt als een soort Kristalnacht door de Amerikanen. Volgens mij en mijn buurman kunnen deze winkels het beste investeren in een aantal KFV sloten en meerpuntssluiting om deze ‘activisten’ tegen te gaan.

KFV sloten van hoogwaardig Duits staal

Stel je voor dat als voorbereiding op de tweede kamer verkiezingen de winkels in Den Haag hun zaak volledig dichttimmeren. Dat is toch absurd? Ik had het hier met mijn buurman over. Als het aan hem ligt kan je beter investeren in KFV sloten. Dit is de hoogste kwaliteit sloten die je kan krijgen. KFV sloten zijn perfect voor deuren die vaak en hardhandig worden opengemaakt, of te wel, bij inbraak pogingen. KFV sloten maken gebruik van een flinke meerpuntssluiting waarin ze niet 3 verschillende simpele sloten gebruiken maar een volledig sluittingsmechanisme dat op elkaar aansluit. Het zorgt er dus voor dat je de deur niet zo heel gemakkelijk open kan maken. Als ik een winkel eigenaar ben van de Apple-store in Washington had ik hier echt in geïnvesteerd. Zeker in deze rumoerige tijd.

Luister Tim, vergeet de Iphone, we moeten een meerpuntssluiting

Het rekenwerk ik niet erg moeilijk. Elke keer dat er rellen uitbreken in Amerika is de Apple-store een belangrijk doelwit voor de ‘activisten’. Als je altijd je volledige voorraad en voordeur kwijtraakt zal ik al vrij snel investeren in KFV sloten en meerpuntssluiting. Voor grote bedrijven is dit ook echt geen dure beslissing. Als ik zou wonen in Washington had ik echt geïnvesteerd in KFV sloten. En natuurlijk in een kogelvrije deur, je weet maar nooit daar in Amerika. Misschien dat die activisten opeens besluiten dat mijn huis op de Apple-store lijkt.

 

Geef een antwoord