Blog

Wat is tron?

Tron kopen, waarom zou je dat doen? Eerst is het dan belangrijk om te weten wat TRON is. TRON is een cryptovaluta. Dat betekent dat TRON een vorm van digitaal geld is. Het is geld dat geen dekking heeft van een centrale bank of een overheid. TRON kan je bijvoorbeeld kopen, als je gelooft in de ideeën achter TRON. Tron heeft als doel een platform te bieden voor digitaal entertainment. TRON als project kan in theorie worden begrepen als vervanging van Netflix en andere streamingsdiensten. Waarom is dit voor content providers een aanlokkelijk idee. Bij Netflix en soortgelijke diensten gaat het grootste gedeelte van de inkomsten naar de streamingsdienst. Dit is voor de content provider natuurlijk niet de beste situatie. De content provider, bijvoorbeeld de maker van een film,  zou het liefst zelf meer inkomsten hebben. Nu is het duidelijk waarom TRON aantrekkelijk is voor content providers.

TRON kopen omdat je een opwaartse koersbeweging verwacht

Een redenen om TRON te kopen is omdat het een probleem oplost in de wereld, althans in theorie. Om te weten hoe dit in de praktijk werkt, kun je gewoon zelf onderzoek doen naar TRON. Dat past niet in deze blog. Wel ga ik nog bespreken hoe je er verder achter kan komen of het kopen van TRON iets voor je is. Technisch gezien koop je geen TRON maar je koopt een token genaamd Tronix (TRX). Waarom doen mensen dat? Voor een reden, die ook geldt bij veel andere speculatieve beleggingen. Men koopt TRON omdat men denkt dat in de toekomst TRX meer waard is doen nu. Als dat zo is kun je met winst verkopen en mooie rendementen boeken.

De risico’s bij het kopen van TRON (TRX)

Er is natuurlijk ook het risico dat TRX niks meer waard is in de toekomst en dat je dan je geld kwijt bent. Het is erg belangrijk van te voren goed over de risico’s na te denken. Een tip hierbij is om met een expert in gesprek te gaan hierover. Deze mensen weten waar ze het over hebben en kunnen je hopelijk voor valkuilen behoeden. Ik ben zelf belegger en ik vind dat cryptobeleggingen zeer risicovol zijn. Dat heeft mij er niet van weerhouden om in cryptovaluta te investeren. Dat doe ik zelfs met veel plezier; want cryptos geven een hoog risico, inclusief de kans dat je investering verdampt, maar ook kans op hoge rendementen.
 

Geef een reactie